Stilikoner

Tänkte skriva lite om några jag anser vara stilikoner. Jag tycker att Sverige klarar sig ganska bra med den internationella konkurrensen. I Sverige klär vi oss inte så tokigt och vi har en hel del märken att vara stolta över som Filippa K, Acne, Boomerang, Tiger osv. Ganska häftigt att endel svenska märken används i stora internationella serier.

Fredrik Wikingsson

Fredrik är en riktigt sleeper, ingen man lägger märke till direkt men när man granskar honom så upptäcker man hans intresse för kläder. Han har en helt klart avslappnad stil samtidigt som verkligen funkar och passar Wikingsson. Han kör på det "ungdomliga"-spåret som blivit populärare och populärare. Man ser han ofta i converse och tajta byxor och någon randig sjömanströja. Stilikon, indeed!



Karaktären Chuck Bass

Vart ska man börja men karaktären Chuck Bass? Kan vara världens bäst klädda man som lyckas att få vad som helst att se riktigt schysst ut tillsammans. Inte många killar som skulle kunna få en stickadtröja med en haj som motiv och ett par gula byxor att se häftigt ut tillsammans men det är sånt han lyckas med. Hans scarf är signaturen och han klär sig verkligen efter mottot "dressed to impress". Han har verkligen återupplivat preppymodet i en modern och vågad version. En given vinnare till 2008 års bäst klädda man, no questions asked.



Vanheden

Vanheden kanske känns som en outsider men han blir ganska given. Färgglada strumpor, förkorta kostymbyxor, vita loafers, röd snusnäsduk, tajt kavaj och en hatt på sniskan. Det känns ganska rätt hösten 2008. Skön stil som inte passar alla men den passar verkligen vanheden med sin olbas inhaltor. Det var svårt att hitta bilder på Ulf Brunnberg men stilikon är han onekligen!

 

Kommentarer
Postat av: My Heritage

Det är få kombinationer Chuck Bass inte klarar, har en känsla av att jag inte klarat lika många.

Chuck Bass for president!

2008-11-21 @ 15:39:28
URL: http://myheritage.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spot on!

2008-11-21 @ 16:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0